Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Gestaltların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan dosdoğru şekilde monte edilmeli ve kötümser şekillerde olmamalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki şahsiyet sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanoğluın çokluğuna gereğince mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğruca haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin fen ve vesair özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Özellikle duygun ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Satış öncesi bile sizler için en elverişli sistemi sunabilmemiz muhtevain mesken ve işyerlerinizde keşif gestaltlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları dair sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham sorunaretlerini ortadan kaldırarak yangın Yangın Kapısı baplarını kuracaktır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page